Meer weten over  podcasting?

Wil je graag zelf aan de slag met het maken van podcasts? Maar géén idee waar te beginnen? Dan zijn de workshops van maakeenpodcast.be dé ideale start! Wees er snel bij want per workshop kunnen maar 3 deelnemers meedoen! Of boek een one-2-one coaching.

Wil je graag podcasting introduceren in je bedrijf?

Check dan onze workshops voor bedrijven.

Workshop: De technieken achter een podcast

Deze workshop duurt een volledige dag en is behoorlijk technisch en zal je een beeld geven wat er op technisch vlak komt kijken bij het maken van een professionele podcast in audio én video.

Kostprijs: €250 (excl. btw)      UITVERKOCHT

One-2-One coaching: Starten met een podcast

Tijdens deze 2 uur durende online privé coaching neem ik je mee in de wereld van podcasting. Samen ontdekken we wat podcasting is en stoom ik je klaar om met succes je eigen podcast te starten of verder uit te bouwen.

Kostprijs: €195 (incl. btw)

One-2-One coaching: De technieken achter een podcast

Deze 2 uur durende privé online-sessie is behoorlijk technisch en zal je een beeld geven wat er op technisch vlak komt kijken bij het maken van een professionele podcast in audio én video.

Kostprijs: €195 (incl. btw)

Podcast voor bedrijven

Deze workshops zijn speciaal voor marketingteams en content marketeers binnen bedrijven. Twee workshops die alle aspecten van het maken van een podcast voor bedrijven belichten. Na het volgens van deze workshops ben je klaar om een kwalitatieve podcast voor je bedrijf te produceren.

Kostprijs: €250 (excl. btw) per persoon, per workshop

Workshop starten met een podcast

Groepsworkshop: Starten met een podcast

Binnenkort organiseren we terug de groepsworkshop “Starten met een podcast”. Tijdens deze workshop voor maximum 3 personen, neem ik je mee in de wereld van podcasting. Samen ontdekken we wat podcasting is en stoom ik je klaar om met succes je eigen podcast te starten of verder uit te bouwen.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we geven je een seintje als deze workshop terug beschikbaar is!